Jornades HTA i RV 2025

Instruccions

Normes generals per a la presentació de treballs
  • El termini d’admissió dels treballs finalitzarà el 10 de desembre de 2024 a les 23.59h.
  • S´admetran comunicacions lliures. El Comitè científic assignarà la durada com a comunicació oral estàndard (10 minuts) o en forma de comunicació oral reduïda (3 minuts).
  • Els treballs es podran presentar només utilitzant aquesta pàgina web. 


Per a la realització del resum cal tenir en compte:

1. Es limita a 10 el nombre màxim de signants per comunicació, incloent a l´autor principal o presentador de la comunicació.

2. Cal remarcar que qui presenti la comunicació haurà d´estar necessàriament inscrit a les Jornades. Cada inscrit podrà presentar un màxim de 2 comunicacions.

3. El nom de l´autor i co-autors haurà d´aparèixer amb el nom i cognom. L'ordre en què figurin els autors serà el que s'utilitzi per a la posterior edició dels certificats de comunicacions que es lliuraran a la Jornada.

4. Totes les notificacions es realitzaran via e-mail. Serà un requisit indispensable indicar clarament l'adreça de correu electrònic i telèfon de contacte (mòbil) de la persona que present i/o defensi la comunicació.

5. L'acceptació o rebuig de les comunicacions es notificarà per e-mail.

6. Títol: En majúscules (màxim dues línies).

7. Extensió i estructura del resum:

No ha de sobrepassar les 300 paraules.

Ha de ser concret i comprensible. No haurà de figurar el nom del centre ni el de la localitat.

S'hauran de presentar els següents apartats:

  • Objectius
  • Mètodes
  • Resultats
  • Conclusions


8. En el cas que es consideri imprescindible l´ús d´abreviatures caldrà anotar el nom complert, seguit de l´abreviatura entre parèntesi, la primera vegada que s´utilitzi.

9. Pot utilitzar-se indistintament el català, el castellà o l’anglès en la redacció del resum. La presentació de les comunicacions podrà fer-se amb l’ajuda de projecció amb canó de diapositives realitzades amb MS Power-Point, versió 2010-2013 o inferiors.



"La presentació de treballs implica acceptar aquestes normes"