7ª Jornada Actualització

Formulari d'inscripció

Dades personals

Quota d'inscripció


La quota d'inscripció inclou l'assistència els dos dies, 29 i 30 de juny. No obstant, la pre-jornada del 29 de juny que es celebrarà a la seu de la CAMFIC està pensada per a residents MIR i té un aforament limitat. 

Si us plau, indica a continuació si assistiràs només el dia 29, només el dia 30 o bé els dos dies. En el cas d'assistir els dos dies caldrà marcar les dues caselles. 

Dades fiscals

Condicions d'ús

D'acord amb la normativa vigent en matèria de tractament de dades, l'informem que Reunions i Ciencia SL (Grupo RiC) amb CIF B258976598 i ubicada a Av. Diagonal 511, 08029 Barcelona és el responsable de les dades. Grupo RiC té dret a tractar les seves dades perquè són necessàries per mantenir la nostra relació comercial, prestar el servei sol·licitat i executar el contracte. Si no ens facilita les dades, ens serà impossible prestar el servei. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per gestionar la nostra relació comercial i poder prestar el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades de contacte, consistents en dades personals necessàries per informar-te de l'esdeveniment, es conservaran fins que se sol·liciti la supressió a la següent adreça: info@gruporic.com

Per anulacions o canvis de nom caldrà contactar per escrit a la Secretaria Tècnica: Grupo RIC (diabetes@gruporic.com).

  • Fins a 45 dies abans de l'esdeveniment es retornarà el total abonat excepte 30 euros per despeses de gestió.
  • Entre 44 i 20 dies abans de l'esdeveniment es retornarà el 50% del total de la inscripció. 
  • A partir dels 19 dies abans de l'esdeveniment, les cancelacions no tindràn dret a devolució però s'acceptaràn canvis de nom fins a una setmana abans. 

Totes les devolucions es realitzaràn en els 60 dies posteriors al congrés.

29 i 30 de juny de 2023, Barcelona